• Coaching van marketeers
    Coaching door een ervaren marketeer die het klappen van de zweep kent

Uw eigen marketeers sterker maken

Bij verschillende opdrachtgevers coachen we de marketing manager of soms complete marketingteams. En eerlijk gezegd is er weinig leuker dan dat! De impact van coaching is groot en we genieten er van om mensen een ontwikkeling te zien doormaken.

Vaak gaat het over 'gelijk hebben versus gelijk krijgen' en de basisprincipes van verandermanagement. Want als marketeer ben je vaak de aanjager van verandering binnen een organisatie. We vinden het daarom nog steeds erg vreemd dat vrijwel alle marketingopleidingen alleen op de inhoud zijn gericht en niet op de competenties die nodig zijn om een effectieve marketeer te worden.

Doordat Aad Storm zelf jarenlang in de lijn verantwoordelijk is geweest voor marketing & sales heeft hij in de praktijk geleerd hoe je als marketeer effectief kunt zijn. En die kennis deelt hij graag, ook met uw organisatie en uw marketeers!

We geloven niet in ellenlange coachingstrajecten, maar in een serie stevige sessies waarmee op korte termijn al resultaat geboekt wordt. Meer weten? Neem dan
contact op met Aad Storm voor een kennismakingsgesprek!Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.