• 10 Beaufort Strategieontwikkeling
    Het doel heiligt de middelen

Advies, interim, coaching en training op het gebied van marketing

De manier waarop wij organisaties helpen verschilt van geval tot geval. Waar de ene organisatie op zoek is naar duidelijk advies, wil een andere organisatie juist dat wij de marketing manager of het marketing team coachen om het werk zelf te doen. En soms versterken we een organisatie tijdelijk omdat de menskracht ontbreekt om een bepaalde taak zelf uit te voeren. Of trainen we een marketingteam. De manier waarop is voor ons ondergeschikt aan het doel, want het doel heiligt wat ons betreft alle middelen.

We hebben veel praktijkervaring met
strategieontwikkeling, positionering, innovatie en marktbewerking. Heeft u een vraagstuk rond een van deze onderwerpen? Dan wisselen we graag met u van gedachten over de manier waarop wij u daarmee het beste kunnen helpen! Klik hier om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende afspraak te plannen.Marketingadvies op het gebied van strategie, positionering, innovatie en marktbewerking.Een ervaren interim marketingmanager die resultaten boekt voor uw organisatie.Coaching maakt uw eigen marketeers sterker. Door een ervaren marketeer die het klappen van de zweep kent.Training op het gebied van marketing, strategie en innovatie. Direct praktisch toepasbaar!
Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.