• Partners van 10 Beaufort
    Mensen en bedrijven waarmee wij graag samenwerken.

Partners Mensen en bedrijven waarmee wij graag samenwerken

10 Beaufort is een netwerkorganisatie

10 Beaufort is lean en mean en werkt als netwerkorganisatie. Als het nodig is betrekken we specialistische kennis. Van mensen en bedrijven waarmee we zelf hebben samengewerkt en waarvan we uit de praktijk weten dat ze tot de besten op hun vakgebied horen.

Partners die we kennen uit de praktijk

Hieronder vindt u een overzicht van mensen en bedrijven waarmee wij graag samenwerken:


Esther Anakotta
Esther Anakotta
Een vormgever die fantastisch werk levert. Benieuwd naar een voorbeeld van haar werk?
Daar kijkt u nu naar... de huisstijl van 10 Beaufort is namelijk door Esther ontwikkeld!
Stacks Image 6806
Tulipa Media / Liselore Stuut
De oprichter van Tulipa Media, Liselore Stuut, was ooit een van mijn collega's bij Ben. Liselore is sterk op het gebied van PR en beïnvloeding van social media & bloggers.
NextR
Next R / Henny van der Heiden
Ook Henny van der Heiden heb ik bij Ben ontmoet waar hij directeur communicatie was. Met zijn bedrijf Next R helpt hij organisaties op het gebied van reputatiemanagement.
Fymyk
FYMYK / Jan Jaap Elenbaas
Jan Jaap Elenbaas is een online producer met een schat aan ervaring op het gebied van ontwikkeling van websites, apps en nog veel meer. Daarnaast is Jan Jaap een kei van een project manager die we van harte aanbevelen!
Stacks Image 6820
Powered by Blokpoel
Monique Blokpoel is expert op het gebied van innovatie in de energiesector en een van de mensen waarmee we graag samenwerken.
Cees Mutters
Cees Mutters / Mutters & Partners
Cees Mutters is oprichter van Mutters en Partners en een resultaatgerichte expert op het gebied van management development en organisatieverbetering. In het verleden hebben Cees en Aad al veel samengewerkt door elkaar te betrekken bij verschillende projecten. Die samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van een innovatief programma dat is gericht op de ontwikkeling van klantgerichtheid bij organisaties. Dit programma brengen Cees en Aad nu samen op de markt.

Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.