Aad Storm: bijna 20 jaar ervaring in dienstenmarketing


Visie+Energie=Inspiratie voor uw organisatie

10 Beaufort is een marketingbureau dat is opgericht door Aad Storm. Een gedreven en gepassioneerde marketeer met veel ervaring in dienstenmarketing. Aad is sterk in het ontwikkelen van strategische visie en kan mensen met die visie op een natuurlijke manier inspireren en enthousiasmeren.

Specialist in omgaan met grote veranderingen

Aad heeft zijn ervaring met name opgedaan in organisaties die te maken hadden met een extreme verandering in de markt:

  • Transformeren van nutsbedrijf in de 1e concurrent van KPN (A2000)
  • Start-ups in in een extreem groeiende markt (Telfort, Ben)
  • Een oud-monopolist voorbereiden op een vrije energiemarkt (Eneco)

Resultaat staat nog steeds voorop

De roots van Aad liggen in DM en CRM en daardoor is hij altijd erg resultaatgericht gebleven. Door zijn ervaring met innovatie bij Eneco heeft hij een passie voor duurzaamheid ontwikkeld.

Zijn eerste stappen als adviseur heeft Aad gezet als partner en strateeg bij het bekende Rotterdamse reclamebureau BVH, o.a. bekend van de campagne voor Klaverblad Verzekeringen.
Het ondernemerschap beviel hem goed, maar hij besefte steeds meer dat hij toch meer marketeer dan reclameman is. Dat was dan ook de reden om 10 Beaufort op te richten. En daarbij is het zijn ambitie om het fenomeen 'marketing consultancy' op een nieuwe, moderne manier in te vullen.

Aad werkt in projecten voor zijn opdrachtgevers graag samen met mensen waarmee hij zelf eerder heeft samengewerkt. Specialisten waarvan hij uit de praktijk weet dat zij tot de besten in hun vak behoren.

Autoriteit in dienstenmarketing

In de periode dat hij bij Eneco verantwoordelijk was voor marketing en sales op de consumenten- en MKB-markt stond hij jarenlang in de bovenste helft van de top 100 marketeers van Het Tijdschrift voor Marketing. De marketingprestaties van Eneco na de liberalisering (de enige oud-monopolist die groei van het marktaandeel wist te realiseren) werden bekroond met een European Utility Award die hij in Barcelona namens Eneco in ontvangst mocht nemen.

Tenslotte is Aad actief als bestuurslid bij het Nima, zit hij in de Raad van Advies van Monyq en helpt hij pro deo een aantal goede doelen met hun marketing en communicatie. Zijn vrije tijd verdeelt hij over zijn gezin, zijn basgitaar en zijn wielrenfiets.

Heeft u een vraag?

Neem dan gerust contact op. Klik op onderstaande button en stuur een email.Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.