• Over Aad Storm en 10 Beaufort
    Over ons

Lean en mean is een voorwaarde Om vrij en onafhankelijk te kunnen denken


Uw organisatie kan meer dan u denkt!

We hebben een nogal uitgesproken visie op de manier waarop een marketingadviseur tegenwoordig hoort te werken.

Opdrachtgevers hebben vandaag de dag zelf veel kennis in huis op het gebied van marketing en zijn heel goed in staat om precies die kennis en ervaring in te kopen die nodig is. Want de wereld is transparanter dan ooit!

We stellen ons daarom op het standpunt dat wij zo min mogelijk doen. Alles wat een opdrachtgever zelf kan, moet die opdrachtgever ook zelf doen.

Wij helpen door een proces te ontwerpen waardoor de gewenste inhoud ontwikkeld kan worden en we faciliteren dat proces. We zorgen voor structuur, inspiratie en frisse, nieuwe perspectieven. We kijken kritisch mee en helpen zo om het gewenste resultaat te bereiken. Samen met onze opdrachtgever.

Dat leidt vaak tot een mengvorm van
advisering, coaching, en training. Ook helpen wij opdrachtgevers soms door hen kort interim te ondersteunen.

Een volledig onafhankelijke marketing adviseur

Waar nodig betrekken we specialistische kennis uit ons netwerk. Van mensen waar we eerder mee hebben samengewerkt. Zonder daar met marges tussen te gaan zitten. Want alles wat niet direct waarde toevoegt is vandaag de dag overbodig. En die regel passen we ook rücksichtslos op onszelf toe.

Dat maakt namelijk dat we 100% objectief kunnen zijn. We hebben immers geen enkel belang bij een bepaalde oplossingsrichting. Omdat we lean & mean werken hoeven we ook niet geforceerd te zoeken naar dekking van hoge overheadkosten.

Zo kunnen we vrij en onafhankelijk blijven denken en als adviseur de maximale waarde toevoegen aan onze opdrachtgevers.

Meer weten over ons? Klik hieronder om meer informatie te krijgen over de mens achter 10 Beaufort, referenties, cases en partners.Meer weten over de oprichter van 10 Beaufort? Klik hier om meer over hem te weten te komen!Benieuwd in welke sectoren wij ervaring hebben opgedaan? En wat anderen over ons zeggen? Klik hier!De netwerkeconomie is een feit. Klik hier om te zien met welke mensen en bedrijven wij graag samenwerken!Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.