• Advies op het gebied van positionering
    Een goede positionering is onderscheidend, relevant en... geloofwaardig!

Positionering Hoe staat het met uw onderscheidend vermogen?


Over onderscheidend vermogen en relevantie

Hoe staat uw organisatie in de markt? Heeft uw merk voldoende onderscheidend vermogen? Bent u relevant genoeg voor uw klanten? En voldoende geloofwaardig?

Stuk voor stuk vragen waarin wij thuis zijn. Doordat we al veel organisaties hebben geadviseerd. Maar vooral ook omdat we zelf in lijnfuncties verantwoordelijk zijn geweest voor verschillende merken en de positionering van die merken.

Positioneren op basis van uw kerncompetentie

Als het om positionering gaat hebben wij in de praktijk geleerd dat de eigen kracht van organisaties het beste uitgangspunt is voor dienstverleners. Uw kerncompetentie dus!

Dat levert namelijk een positionering op die geloofwaardig, onderscheidend en relevant is. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvende eerste
sparringsessie.


Wij hebben veel organisaties geadviseerd op het gebied van positionering. We volgen daarbij een aanpak waarbij we in gesprekken met klanten en medewerkers de kerncompetentie boven water halen.

Vanuit dat beeld en gesprekken met onze opdrachtgever over de strategie weten we snel tot een eigen, onderscheidende en relevante positionering te komen.

Ook op het gebied van internal branding kunnen we veel voor onze opdrachtgevers betekenen omdat we de verankering van een nieuwe positionering zelf vaak hebben moeten realiseren.

Stacks Image 5663
Hoe ontwikkel ik een positionering voor mijn bedrijf?
Hoe ontwikkel ik onderscheidend vermogen?
Hoe maak ik mijn merk authentiek?
Hoe pas ik inside out branding toe?
Hoe veranker ik mijn merk bij mijn medewerkers?
Hoe ontwikkel ik een corporate story?
Hoe stel ik een merkpaspoort op?


Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.