• Advies op het gebied van innovatie
    De vraag is niet of je moet innoveren, maar wat de juiste balans is tussen exploitatie en exploratie.

Innovatie Werken aan de marketingproposities van de toekomst


Hoe innovatief is uw organisatie?

Innovatie. Iets waar iedere organisatie mee bezig zou moeten zijn. Maar wel in de juiste balans. Hoe de balans moet liggen tussen exploitatie en exploratie is afhankelijk van de markt waarin u actief bent en de strategie die u volgt.

Bij het bepalen van de manier waarop innovatie binnen uw organisatie een plaats moet krijgen gaan wij ook uit van de kerncompetentie van organisaties. Want door vanuit eigen kracht naar nieuwe toepassingen te zoeken wordt gestaag toegewerkt naar houdbaar concurrentievoordeel.

Advies over innovatie vanuit praktijkervaring

Aad Storm had de opdracht om innovatie binnen Eneco nieuw leven in te blazen om de nieuwe duurzame strategie te ondersteunen. Dat betekent dat we ook op dit onderwerp over veel praktijkervaring beschikken waardoor we niet alleen vanuit theorie adviseren, maar ook vanuit praktijkervaring. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvende eerste sparringsessie.


Onze ervaring op het gebied van innovatie en productontwikkeling is geworteld in de praktijk. Wij hebben veel organisaties geholpen bij het organiseren van innovatie en propositie-ontwikkeling. Van ontwikkeling van visie, tot het ontwikkelen van roadmaps die een jarenlange houvast geven op het gebied van de ontwikkeling van uw diensten- of productportfolio.

Stacks Image 6703
Hoe staat het met het innovatief vermogen van uw bedrijf?
Op welke onderwerpen moet u focussen met innovatie?
Hoe organiseert u innovatie?
Hoe past u cocreatie toe?
Hoe ontwikkel je een nieuwe propositie?
Hoe ontwikkel je een roadmap voor productontwikkeling voor de komende jaren?
Hoe koppelt u kennis van buiten aan uw organisatie?


Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.