• Een goede strategie levert focus op. Klik hierboven om te lezen hoe we u daarmee kunnen helpen.
  • Een goede positionering is onderscheidend, relevant en... geloofwaardig!
  • De vraag is niet of je moet innoveren, maar wat de juiste balans is tussen exploitatie en exploratie.
  • Wat is de juiste balans tussen acquisitie en klantbehoud? En tussen marktaandeel en rendement?
  • Behoefte om eens van gedachten te wisselen over de marketing-uitdagingen van uw organisatie? Klik hierboven.

Inspiratie, structuur en resultaat We haten nietszeggende Powerpoints


Marketingadvies op basis van 20 jaar ervaring in dienstenmarketing

Door jarenlange ervaring in lijnfuncties bij gerenommeerde dienstverleners als Telfort, Ben en Eneco kunnen we ons goed inleven in onze opdrachtgevers. En dat leidt tot marketingadvies dat de abstracte Powerpointpakketten van veel andere adviseurs ontstijgt.

We snappen dat marketingadvies alleen waardevol is als het ergens toe leidt. Als uw klant er uiteindelijk iets van merkt en u er resultaten mee boekt!

De 4 expertisegebieden van 10 Beaufort

Op de volgende vier expertisegebieden hebben we uitgebreide praktijkervaring. En met die ervaring hebben we ondertussen al veel opdrachtgevers verder geholpen.

Klik hieronder om meer te weten te komen over onze visie op deze onderwerpen:Strategie draait om focus. Vanuit het besef dat de middelen die ter beschikking staan schaars zijn. Geld. Tijd. En vooral aandacht. Een organisatie met een goede strategie heeft focus.Hoe staat uw organisatie in de markt? Heeft uw merk voldoende onderscheidend vermogen? Hoe brengt u authenticiteit terug? Bent u relevant genoeg voor uw klanten?Wat is voor u de juiste balans tussen exploitatie en exploratie? Wij helpen u de juiste balans te vinden en innovatie te organiseren en kunnen voor een flinke dosis inspiratie zorgen!Meer klanten? Maar ga je dan meer klanten werven? Of ze juist loyaler maken? En hoe ligt de balans tussen marktaandeel en rendement? Allemaal vragen waarbij wij graag helpen!Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.