10Beaufort sponsort KWF SamenLoop voor Hoop in Bergen op Zoom op 27 en 28 juni

Marketing- en strategieblog

10Beaufort sponsort KWF Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom

10Beaufort sponsort KWF SamenLoop voor Hoop

Een van de mooiste klanten waarvoor we werken is KWF Kankerbestrijding. Waarom? Omdat het doel waarvoor zij bezig zijn natuurlijk enorm belangrijk is. Maar ook omdat er erg professionele marketeers met passie aan de bestrijding van kanker werken en waar we met heel veel plezier mee samenwerken. We sponsoren daarom dan ook heel graag het KWF Team dat aan de SamenLoop voor Hoop meedoet in Bergen op Zoom op 27 en 28 juni.

Wat is een SamenLoop?

Een SamenLoop voor Hoop is een uniek, 24 uur durend wandelevenement, waarmee aandacht wordt gevraagd voor de ziekte kanker en geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

Tijdens de SamenLoop voor Hoop wandelen teams 24 uur voor het goede doel. Er wandelt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Van tevoren en tijdens de SamenLoop halen de teams zoveel mogelijk geld op voor het goede doel.

De eregasten bij SamenLoop voor Hoop zijn (ex-)kankerpatiënten, ook wel survivors genoemd. Zij openen het evenement door de eerste ronde te wandelen en geven daarmee het startsein voor alle teams.

Tijdens de nacht branden er duizenden kaarsen langs het parcours. Deze kaarsen staan in speciale kaarsenzakken waar mensen een persoonlijke boodschap opschrijven ter nagedachtenis aan de mensen die de strijd tegen kanker niet hebben kunnen winnen of als steun in de rug voor degenen die de strijd tegen kanker nu voeren.

Doe mee en steun KWF ook!

Je kunt KWF op verschillende manieren steunen. Wordt daarom bijvoorbeeld nu direct donateur. Of speel mee in de Seizoenloterij. Ook kun je je nog steeds aanmelden als sponsor voor de SamenLoop voor Hoop in Bergen op Zoom.

blog comments powered by Disqus

Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.