Adse Jelles versterkt 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies

Marketing- en strategieblog

Adse Jelles versterkt 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies

Adse Jelles versterkt 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies

Per 1 februari 2015 heeft Adse Jelles zich als associate partner verbonden aan 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies. Adse werkte de afgelopen maanden al op projectbasis voor een aantal klanten van 10 Beaufort en dat smaakt naar meer.

Zoals oprichter Aad Storm zegt: “Adse en ik kennen elkaar al lang en waren al eerder collega’s van elkaar. We hebben de jaren daarna allebei een eigen ontwikkeling doorgemaakt en merkten dat we nog steeds heel complementair zijn. En daarnaast is het vooral ook nog steeds heel leuk om met Adse samen te werken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om de samenwerking structureel te maken.”

Benieuwd naar Adse? Hij stelt zichzelf hierbij gelijk even voor:

Vanwaar jouw overstap naar 10 Beaufort?

"Na jaren gewerkt te hebben in de Telecom (o.a. Telfort, Hi en KPN) en daarvoor aan de leverancierskant (o.a. WDM) was ik toe aan een nieuwe stap. Naast mijn reguliere werkzaamheden heb ik vijf jaar een eigen nautisch bedrijf gehad, Superior Yachts, waarin ik als Marketing Director verantwoordelijk was voor de strategie tot uitvoer van de strategie. Ik ken het ondernemerschap dus en wil mijn brede marketingervaring graag inzetten voor klanten.

De samenwerking met Aad voelt als vanouds. Ondanks dat het jaren geleden is lijkt het alsof er maar een weekend tussen heeft gezeten."

Vertel eens wat over jouw ervaring op het gebied van marketing?

"Ik heb ruime ervaring in het bouwen en aansturen van teams waarin dialogue marketing en CRM vraagstukken de hoofdrol spelen. Dit voor zowel BtoB als BtoC bedrijven. Vanuit een duidelijke strategie nieuwe klanten aantrekken en ervoor zorgen dat ze loyaal blijven en in waarde stijgen. Door de inzet van de juiste skills binnen een bedrijf in combinatie met de juiste tooling, kunnen de resultaten niet uitblijven. Kortom: bedrijven zijn alleen succesvol als ze vertrekken vanuit een heldere strategie en ook komen tot excellente executie. En daar help ik organisaties graag bij!"

Wat maakt jou een goede adviseur?

"Ik ben klantgericht en heb oog en gevoel voor customer insights. Door mijn brede ervaring in super competitieve markten heb ik veel geleerd over de optimale match tussen een leverancier en zijn doelgroep. Ik kan goed vanuit de helikopter kijken, de koers met de klant bepalen en ken de onderliggende processen en valkuilen die er zijn. Want een strategie is alleen succesvol als hij ook effectief en efficiënt kan worden uitgevoerd. Om hier niet te laat achter te komen toets ik graag gedurende het proces op de haalbaarheid."

Wat wil jij de klanten van 10 Beaufort brengen?

"Advies dat leidt tot blijvend succes. Ik wil klanten inspireren en helpen om succes te boeken dat substantieel en duurzaam is. Hierin help ik klanten graag op een manier die hen in staat stelt om de gekozen koers zonder mij te kunnen voortzetten. Daarnaast durf ik out of the box te denken, en dat kan leiden tot onverwachte grote successen!"

Wat zijn jouw drijfveren?

"Door met een frisse blik naar een uitdaging te kijken kom ik graag tot meetbare resultaten. Ik werk graag samen op een open en constructieve manier. Dat leidt tot energie en energie leidt tot het behalen van goede resultaten."

Vertel nog eens wat meer over jezelf?

"Ik ben 49 jaar, getrouwd en heb drie kinderen van 17, 14 en 10. De dynamiek binnen ons drukke gezin vind ik inspirerend; ik geniet van de individuele karakters en de uitdagingen die daar bij horen.

De bedrijfsnaam 10 Beaufort past erg goed bij mij omdat ik graag aan watersport doe. Wedstrijdzeilen, op het water zijn inspireert mij doordat je constant te maken hebt met veranderende omgevingsfactoren, de competitie en je eigen sterke- en aandachtspunten. En ik krijg energie van licht en van zwaar weer….!"

Aad Storm


blog comments powered by Disqus

Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.