Nieuwe huisstijl, website en logo van 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies

Marketing- en strategieblog

Nieuwe huisstijl en website van 10 Beaufort

Logo 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies

Hoe belangrijk is de buitenkant voor een marketingadviseur die zegt dat het om kerncompetenties en identiteit gaat? De inhoud is toch veel belangrijker? Toch?

Maar als je een jas draagt waarvan je het gevoel hebt dat die niet bij je past, dan vraagt die buitenkant langzaam toch steeds meer aandacht. En dan is het op een gegeven moment gewoon tijd om er iets aan te doen! 

Nu dus!

"Goh, jij durft" hoorde ik van tevoren veel mensen zeggen als ik hen vertelde over mijn ondernemersplannen. Meestal gevolgd door "Nou, in deze tijd nog wel...". De blik in hun ogen kan ik het beste omschrijven als een bizarre mix van bewondering en medelijden.

Van touroperator tot zorgverzekeraar

De start van 10 Beaufort was op z'n zachtst gezegd stormachtig. Vanaf dag 1 was het mouwen opstropen en keihard werken. Aan erg mooie opdrachten zoals helpen om market entry strategieën te ontwikkelen voor een touroperator die naar een paar nieuwe landen wilde gaan. Een gerenommeerd accountantskantoor helpen bij de ontwikkeling van een nieuwe marketingstrategie. Een verzekeraar helpen bij het ontwikkelen van visie op de productportfolio van de toekomst. Coachen van een marketing team. Een training geven op het gebied van innovatiemanagement. Een bedrijf waarvan de overname uitlekte helpen om de uitstroom van klanten op korte termijn af te remmen. En de lijst gaat nog wel even door...

Je eigen marketing sneeuwt dan snel onder. Maar er knaagde wel iets. Het gevoel dat er iets nog niet helemaal klopte. De huisstijl dus! 

Een jas die past

Tussen het harde werken door besloot ik om die huisstijl eens te bespreken met een vormgever. Esther Anakotta begreep precies wat ik bedoelde en voor ik het wist had ik de jas aan waar ik naar verlangde. 

Strategisch Marketing Advies

Verder stelden een paar klanten dat ik mijzelf te kort deed met de term 'marketing problem solvers'. In mijn hoofd grote, strategische problemen. In het hoofd van de doelgroep toch teveel de categorie probleempjes oplossen en gladstrijken. 

'Marketing problem solvers' is daarom vervangen door 'Strategisch Marketing Advies'. Dat is namelijk wat het is. Niets meer en zeker niets minder. Met een duidelijk accent op dienstenmarketing zoals u op onze nieuwe website ziet. Met dank aan de klanten die mij hierop wezen.

Na een prachtige start met 10 Beaufort heb ik met die nieuwe jas aan enorm veel zin in de tweede helft van dit jaar. Ik wens u een heerlijke zomer, een fijne vakantie en hoop dat we elkaar binnenkort weer spreken!

Aad Storm


blog comments powered by Disqus

Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.