Het nieuwe kantoor van 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies.

Marketing- en strategieblog

Het nieuwe kantoor van 10 Beaufort

Het nieuwe kantoor van 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies

Bij de start van 10 Beaufort speelde ik met het idee dat je tegenwoordig eigenlijk geen kantoor meer nodig hebt. Alles moet tegenwoordig toch virtueel kunnen? Met de cloud kun je overal werken en heb je altijd alles bij de hand. Bovendien zijn er veel plaatsen waar je voor korte tijd een werkplek kunt reserveren. Of een vergaderruimte. En verder wilden we vooral bij onze klanten zijn. Een voornemen dat overigens goed in de praktijk wordt gebracht. Dus wie heeft er tegenwoordig eigenlijk nog een kantoor nodig?

Maar er zijn van die momenten dat je jezelf toch op de gedachte betrapt dat je iets mist. Een lekkere, inspirerende plek waar je je terug kunt trekken. En kunt reflecteren op de werksessie die je net met klanten hebt gehad. Voeten op het bureau. Slimme strategieën bedenken. Vlijmscherpe stukken schrijven.

Die plek is sneller dan verwacht gevonden dankzij mijn twee voormalige Ben-collega’s Liselore Stuut en Henny van der Heiden die op een hele mooie plek gevestigd zijn met hun bedrijven Tulipa Media en NextR.

Vanaf komende week zit 10 Beaufort dus in een hele mooie inspirerende kantoorruimte in De Fabriek van Delfshaven. Een heel mooi historisch pand dat verbouwd is tot een plek voor ondernemers en van alle gemakken is voorzien. 

Het nieuwe kantoor van 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies

„Een speeltuin voor slimme ondernemers” noemen ze het. 

Schommels op allerlei plaatsen. Mooie vergaderruimtes. Vlakbij historisch Delfshaven. 

Daar word ik dus erg vrolijk van! Niet in de minste plaats omdat ik Liselore en Henny ook weer vaker ga spreken.

Benieuwd? Je bent van harte welkom op de Mathenesserdijk 414j in Rotterdam. Wel even bellen of mailen, want het voornemen om vooral bij onze klanten te zijn blijft onveranderd van kracht! 

Aad Storm

blog comments powered by Disqus

Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.