Het marketing- en strategieblog van 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies.

Marketing- en strategieblog

Korting voor bestaande klanten bij Nuon. Slimme zet of zwaktebod?

Nuon korting voor bestaande klanten

Vanmiddag werd ik gevraagd om in de BNR Klantenshow mijn mening te geven over de plannen van Nuon om bestaande klanten korting te geven. Voor wie het gemist heeft (klik op BNR logo):

Aad Storm in de BNR Klantenshow

Omdat er veel meer te vertellen is dan je in 2 minuten zendtijd kwijt kunt, hierbij mijn gedachtes bij de plannen van Nuon wat uitgebreider op een rij...

Lees verder
Reacties

Het Hedgehog Concept

Het Hedgehog Concept

Tijdens een presentatie een paar weken geleden haalde ik het principe van het ‘Hedgehog concept’ aan. Omdat het mij opviel dat weinig mensen dit principe kennen maar het wel erg interessant vonden om er meer over te horen, leek het mij de moeite waard om er een blog aan te wijden. Het levert namelijk aardig wat food for thought op voor iedereen die nadenkt over de plannen en goede voornemens voor 2014.

En omdat we vinden dat iedereen het boek van Jim Collins toch echt gelezen moet hebben geven we drie exemplaren weg. Lees verder om erachter te komen hoe je kans maakt op deze must read!

Lees verder
Reacties

Interview in AM Magazine - Onze visie op de verzekeringsbranche

Aad Storm

Reacties

Beyond the call of duty - een mooi voorbeeld van echte klantgerichtheid

Fuji x100 firmware update. Pure klantgerichtheid!

Een paar dagen geleden was ik getuige van een massieve liefdesverklaring aan een fabrikant van consumentenelectronica. Nu het stof is opgetrokken besef ik dat dit merk inderdaad iets heel bijzonders heeft gedaan. Niet door een communicatie-trucje, maar door gewoon iets extra’s te doen voor de klant wat duidelijke frictie oplevert met het eigenbelang van het merk. Lees verder en laat u inspireren…

Lees verder
Reacties

Het feilbare merk

Het feilbare merk

Niemand is het ontgaan dat ING gisteren goed blunderde. Op verschillende blogs en in nog veel meer tweets wordt deze blunder naast de reclame van ING gezet. En dat levert natuurlijk een erg hilarisch beeld op.

Ik zou daar graag ook een blogpost aan wijden, maar kies toch voor een andere invalshoek.

Lees verder
Reacties

Instant Trust

Instant Trust

“Naast de cornflakes moet je zijn, tweede pad links” snauwde de vakkenvuller mij nors toe. Daar aangekomen zag ik het pak meteen staan. Mooi trouwens dat je deze week voor dezelfde prijs 25% meer vertrouwen krijgt. Dat nodigt uit om gelijk maar 10 pakken Instant Trust in mijn winkelwagen te deponeren en wat vertrouwen te hamsteren…

Lees verder
Reacties

Meer berichten


Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.