Het marketing- en strategieblog van 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies.

Marketing- en strategieblog

10Beaufort sponsort KWF Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom

10Beaufort sponsort KWF SamenLoop voor Hoop

Een van de mooiste klanten waarvoor we werken is KWF Kankerbestrijding. Waarom? Omdat het doel waarvoor zij bezig zijn natuurlijk enorm belangrijk is. Maar ook omdat er erg professionele marketeers met passie aan de bestrijding van kanker werken en waar we met heel veel plezier mee samenwerken.

We sponsoren daarom dan ook heel graag het KWF Team dat aan de SamenLoop voor Hoop meedoet in Bergen op Zoom op 27 en 28 juni.

Lees verder
Reacties

Adse Jelles versterkt 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies

Adse Jelles versterkt 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies

Per 1 februari 2015 heeft Adse Jelles zich als associate partner verbonden aan 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies. Adse werkte de afgelopen maanden al op projectbasis voor een aantal klanten van 10 Beaufort en dat smaakt naar meer.

Zoals oprichter Aad Storm zegt: “Adse en ik kennen elkaar al lang en waren al eerder collega’s van elkaar. We hebben de jaren daarna allebei een eigen ontwikkeling doorgemaakt en merkten dat we nog steeds heel complementair zijn. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om de samenwerking structureel te maken.”

Lees verder
Reacties

Borrel bij 10 Beaufort met topchef Yuri Verbeek.

Borrel bij 10 Beaufort met topchef Yuri Verbeek

Op 20 november was er een borrel voor relaties en klanten bij 10 Beaufort met topchef Yuri Verbeek.

Lees verder
Reacties

Nieuwe huisstijl en website van 10 Beaufort

10 Beaufort Strategisch Marketing AdviesHoe belangrijk is de buitenkant voor een marketingadviseur die zegt dat het om kerncompetenties en identiteit gaat? De inhoud is toch veel belangrijker? Toch?

Maar als je een jas draagt waarvan je het gevoel hebt dat die niet bij je past, dan vraagt die buitenkant langzaam toch steeds meer aandacht. En dan is het op een gegeven moment gewoon tijd om er iets aan te doen! Nu dus!

Lees verder om te horen hoe de start van 10 Beaufort is verlopen en wat de achtergrond is van de nieuwe huisstijl.

Lees verder
Reacties

Het nieuwe kantoor van 10 Beaufort

Het nieuwe kantoor van 10 Beaufort Strategisch Marketing Advies

Bij de start van 10 Beaufort speelde ik met het idee dat je tegenwoordig eigenlijk geen kantoor meer nodig hebt. Alles moet tegenwoordig toch virtueel kunnen? Met de cloud kun je overal werken en heb je altijd alles bij de hand. Bovendien zijn er veel plaatsen waar je voor korte tijd een werkplek kunt reserveren. Of een vergaderruimte. En verder wilden we vooral bij onze klanten zijn. Een voornemen dat overigens goed in de praktijk wordt gebracht. Dus wie heeft er tegenwoordig eigenlijk nog een kantoor nodig?

Lees verder
Reacties

Meer berichten


Contactgegevens

10 Beaufort B.V.
KvK 56678002
BTW
NL852255172B01

Postbus 64661
2506 CB Den Haag

06-50865180
info@10beaufort.com


Social media

Ontvang onze nieuwsbrief

E Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief! U ontvangt een email met de vraag om uw aanmelding te bevestigen.